Valokuvien lisääminen tehtävien kirjaukseen, virheellisten hävikkikirjausten korjaaminen suoraan kosketusnäytöltä, kertoimen käyttö tuotantomäärien kirjaamisessa sekä tuki erilaisille keittiömalleille integraatiossa.

Ammattikeittiöt ovat kiireisiä paikkoja, joissa jokainen sekunti on tärkeä. Ruokaa valmistetaan, tilauksia otetaan vastaan ja varastoa hallitaan – kaikki samaan aikaan. Tässä vauhdissa voi osa asioista jäädä tekemättä ja virheitäkin sattuu. Onneksi nykyteknologia tarjoaa ratkaisuja näihin haasteisiin. SmartKitcheniä kehitetään yhdessä keittiöalan ammattilaisten kanssa, ja tuomme palveluun jatkuvasti uusia ominaisuuksia.

Tehtävien hallinta

Lisää valokuvia kirjauksiin

Nyt voit ottaa suoraan kännykällä valokuvia tehtävien kirjausten yhteyteen. Tämä ominaisuus ei ainoastaan lisää kätevyyttä, vaan myös auttaa dokumentoimaan poikkeustapauksia. Jos esimerkiksi jokin ruokalaji ei vastaa odotuksia tai varastossa havaitaan poikkeavuuksia, voit helposti dokumentoida nämä tilanteet valokuvin ja tallentaa ne suoraan SmartKitchen-palveluun. Lue lisää digitaalisesta johtamisesta →

HävikkiVaaka

Korjaa virhekirjaukset suoraan kosketusnäytöltä, käytä kerrointa tuotantomäärissä

Toinen tärkeä päivitys on tapahtunut HävikkiVaaka-sovelluksessa. Tämä sovellus on ollut jo pitkään arvokas työkalu hävikin hallintaan, mutta nyt se on entistäkin monipuolisempi. Uudet ominaisuudet, kuten mahdollisuus korjata virhekirjauksia suoraan kosketusnäytöltä, tekevät hävikin seurannasta ja raportoinnista entistäkin jouhevampaa ja tarkempaa. Lue lisää HävikkiVaa’an käytöstä →

Nimestään huolimatta HävikkiVaa’alla seurataan myös tuotantomääriä. Olemme lisänneet palveluun ”kertoimen” – nyt riittää, että suuria eriä valmistettaessa punnitset vain yhden ja kerrot vaa’alle, kuinka monta vastaavaa olet tehnyt. Tämä mahdollistaa nopeamman ja tarkemman tuotannon seurannan. 

Jamixia käyttävät keittiöt

Jamix-integraatio on laajentunut entisestään. Tämä tarkoittaa sitä, että SmartKitchen voi nyt vaihtaa tietoja entistä saumattomammin Jamix-järjestelmän kanssa. Tuemme nyt useiden erilaisten keittiön toimintamalleja, joten olipa kyseessä sitten aterioiden valmistus itse tai niiden tilaaminen valmistuskeittiöltä, jokainen toimipiste voi tehostaa työtään SmartKitchenin avulla.
Mikäli integraatio kiinnostaa, niin kysy lisää. Voit myös vierailla Gastro-messuilla ja kysyä lisätietoja Jamixin osastolta.

Aina ajan tasalla

Tiesitkö, että palvelun uudet ominaisuudet otetaan automaattisesti käyttöön ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään? Voit luottaa siihen, että saat aina käyttöösi uusimmat ja parannellut toiminnot ilman vaivaa tai viivettä. Mobiilisovellusten käyttäjien tulee vahvistaa päivityksen asennus, jotta he voivat hyötyä uusista ominaisuuksista. Päivitykset eivät keskeytä työntekoa, sillä voit päättää itse, milloin vahvistat päivityksen asennuksen laitteellesi.

Etkö ole vielä SmartKitchen-asiakas?

Ei hätää, olemme täällä auttamassa. SmartKitchen-asiakaspalvelu on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja esittelemään, miten palvelumme voi helpottaa juuri sinun keittiösi arkea. SmartKitchen on enemmän kuin vain ohjelmisto – se on kumppani, joka auttaa ammattikeittiöitä toimimaan sujuvammin ja tehokkaammin. Asiakkailtamme saama palaute auttaa meitä löytämään jatkuvasti parempia ratkaisuja keittiön arkeen. Uudet ominaisuudet ovat vain yksi esimerkki siitä, miten jatkuvalla innovoinnilla pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaillemme.

Liity joukkoomme ja koe itse, miten SmartKitchen voi tehdä keittiön arjesta sujuvampaa ja kannattavampaa. Suomalaista osaamista jo vuodesta 2013.

Varaa demo

Kiinnostaako ammattikeittiöiden omavalvonta ja ruokahävikin vähentäminen? Varaa aika SmartKitchen-palvelun esittelyyn. Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Katso myös videolta, miten SmartKitchen digitaalista omavalvontaa käytetään Ravintola Bardotissa.