On tärkeä, että kiireinen keittiöhenkilökunta sekä yrityksen johto saavat helposti oleellisen tilannetiedon omavalvonnan ja ruokahävikin tilanteesta. Tämä vuoksi julkaisimme 9.12.2021 uuden etusivun ioLiving-palveluun.

Parannusten ansiosta omavalvonnan tilaa on nyt entistä helpompi hallinnoida ja johto voi tiedottaa koko organisaatiolle ruokaturvallisuuteen tai ruokahävikin vähentämiseen liittyvistä asioista. Uudistuksen ansiosta henkilökunta pystyy havaitsemaan nopeasti toimenpiteitä vaativat asiat.

Etusivulle on lisätty helppolukuinen taulukko, johon on koottu koko omavalvonnan tila. Ihan ehdoton työkalu suurempiin organisaatioihin ja kätevä myös pienemmissä. Yhdellä silmäyksellä näkyy kaikkien teknisten laitteiden tilanne: toimivatko tiedonsiirto- ja mittalaitteet oikein, tarvitseeko johonkin vaihtaa paristot ja onko kaikki hälytykset kuitattu. Taulukosta voi seurata lisäksi palvelun käyttäjien toimintoja edellisten kahden viikon ajalta: kuinka paljon näytteitä on otettu ja montako tehtävää suoritettu. Myös ruokahävikin trendi löytyy samalta sivulta.

Ajankohtaista-osio

Ajankohtaista-toiminto kuuluu organisaatiotason lisenssiin. Organisaation hallinnollinen käyttäjä voi jatkossa lähettää viestejä palvelun kautta. Viestit näkyvät palvelun etusivulla, ”Ajankohtaista”-otsikon alla. Viestit voi kohdentaa joko koko organisaatiolle tai valituille yksiköille.

Kätevä tapa informoida ja jakaa vinkkejä tai vaikkapa vain kannustaa käyttämään digitaalisia ratkaisuja mahdollisimman laajasti.

Palvelun tiedotteet

ioLiving julkaisee etusivun ”Palvelun tiedotteet” -osiossa kaikki palveluun ja sen käyttöön liittyvät asiat. Viestit koskevat esimerkiksi palveluun tehtäviä päivityksiä ja uusia ominaisuuksia sekä mahdollisia huoltokatkoja.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti, jotta käyttökokemus oli paras mahdollinen. Palvelumme helppokäyttöisyys ja selkeys ovat meille tärkeitä asioita.

Jos et vielä ole asiakkaamme, niin tutustu palveluumme ja ole yhteydessä. Katsotaan juuri teille parhaiten sopiva vaihtoehto.