Esineiden kytkeminen Internet-palveluun on nyt helpompaa, kuin koskaan. Kehitimme uuden tuotteen, Mobile Gateway -laitteen, jossa on automaattinen Internet-yhteys matkapuhelinverkon kautta.

 

Kehitystyössä on panostettu luonnollisesti myös asiakkaiden tietoturvaan. Järjestelmä toimii omana kokonaisuutenaan, eikä sitä tarvitse kytkeä asiakkaan omaan verkkoon.

Mobile Gateway kytkeytyy kansainvälisen SIM-kortin ansiosta kulloinkin parhaan operaattorin verkkoon. Laite kerää ympärillä olevista ioLiving mittalaitteista tietoa langattomasti ja siirtää ne suoraan nettipalveluun. Helppokäyttöisyyden ohella ainutlaatuista on kolmen radioteknologian, LTE, LoRa ja Bluetooth, samanaikainen käyttö.

Mobile Gateway toimii verkkovirralla ja vie tutkitusti vähän virtaa. Laitteessa oleva akku pitää sen toiminnassa myös sähkökatkosten aikana. Laite on kooltaan pieni (100*58*25 mm), joten se on helppo sijoittaa, eikä vie pöytätilaa.

Mobile Gateway on heti käyttövalmis. Laitat vain virran päälle ja kytket laturin pistorasiaan, niin Internet-yhteys on muodostettu. Laite toimii kaikkialla Euroopassa.

ioLiving Easy Start -ratkaisut

Mobile Gateway on osa ioLiving Easy Start -ratkaisua, jossa jatkuva mittaus ja mittaustulosten reaaliaikainen seuranta nettipalvelun kautta on tehty mahdollisimman helpoksi ja kustannustehokkaaksi. Se korvaa täysin manuaaliset olosuhdemittaukset. Tietoa voidaan analysoida ja hyödyntää ajasta ja paikasta riippumatta.

ioLiving-palvelu täyttää vaativankin ammattilaisen toiveet. Easy Start -ratkaisua käytetään mm.:

ioLiving on toimittanut seitsemän vuoden aikana yli 30.000 mittalaitetta, ratkaisulla on yli 2.000 käyttäjää ja pilvipalvelussa yli 2,7 miljardia mittausta. Pohjoismaiden ohella palvelumme tyytyväisiä käyttäjiä löytyy mm. Hollannista ja Irlannista.

Kehitämme palveluitamme ja tuotteitamme vastaamaan asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita. Jatkuva kehitystyö on oleellinen osa toimintaamme. Uutuudet ovat aina sekä olemassa olevien että tulevien asiakkaidemme käytössä.

Esineiden Internetin käyttö entistä helpommaksi – Mobile Gateway.

Lue lisää, Mobile Gateway tuotekortti.

KOKEILE DEMOA

Kiinnostaako ammattikeittiöiden omavalvonta? Haluatko testata, miten käyttöliittymä toimii? Jätä meille yhteystietosi, niin lähetämme sinulle linkin SmartKitchen demoversioon.

10 + 9 =