”Ratkaisu oli helppo ottaa käyttöön. ioLiving teki kaikki asetukset valmiiksi ja sieltä tultiin vielä paikan päälle asentamaan tiedonkeräyslaitteet. Itse ei tarvinnut tehdä oikeastaan mitään muuta, kun ladata sovellus puhelimeen ja ottaa palvelu käyttöön.” 

Yasin Çiçek
Da Marion ravintoloitsija

Oulun vanhin pizzeria, Da Mario, on perheyritys, joka avasi ovensa nykyisissä tiloissa jo vuonna 1982. Da Mariossa on aitoa italialaista tunnelmaa ja ystävällinen ilmapiiri. Ruokalistan perustana ovat ensiluokkaiset raaka-aineet, joista ei tingitä. Pizzojen lisäksi Da Mario tunnetaan myös erittäin runsaasta ja paljon tuoreita vaihtoehtoja sisältävästä salaattipöydästään. Raaka-aineiden terveellisyyttä ja turvallisuutta seurataan tarkkaan ioLiving omavalvontaratkaisulla.

ioLiving omavalvonta sopiva ratkaisu Da Marion tarpeisiin

Erilaisia digitaalisia ratkaisuja alettiin etsiä, kun kyllästyttiin ”paperi ja kynä” -version epäkäytännöllisyyteen. Paperit oli vaikea saada pidettyä järjestyksessä ja dokumentoitua järkevästi. Ravintolan hektisessä maailmassa tämä vei liikaa aikaa sekä hermoja. Kaivattiin lisää helpotusta rutiineihin. Haluttiin lisäksi luotettava tapa hoitaa HACCP:n ammattikeittiöille tuomat velvollisuudet.

ioLiving -ratkaisu keittiöiden omavalvontaan osoittautui Da Mariolle sopivaksi, sillä se tekee omavalvonnasta helppoa ja luotettavaa. Lämpötilatiedon keräyslaitteet asetetaan mitattaviin kohteisiin. Mittaustiedot siirretään automaattisesti Bluetooth- tai LoRa-yhteyden avulla ioLivingin pilvipalveluun. Tietoja seurataan ja analysoidaan reaaliaikaisesti ja raportti voidaan luoda millä tahansa nettiselaimella. Mittaustietojen lisäksi omavalvontaan kuuluvat havainnot kirjataan samaan järjestelmään. Kaikki data on tallessa samassa paikassa.

Selkeää huolettomuutta ravintoloitsijalle

Mittatiedon keräyslaitteita Da Mariolla on asennettuna kymmenkunta. Niillä seurataan mm. kylmälaitteiden ja salaattipöydän lämpötiloja – sekä tietenkin myös pizzataikinoiden optimaalista säilytystä.

Hälytyksen saa sekä sähköpostiin että puhelimeen aina silloin, kun mittaustuloksissa on poikkeama, esim. ovi jäänyt vahingossa kokonaan auki tai seurattuun keittiölaitteeseen on tullut vikaa.

”Hälytykset saa säädettyä tulemaan viiveellä, jolloin ei turhaan tule hälytystä joka kerta, kun jääkaapin oven avaa. Ainoastaan silloin, kun on tosi kyseessä,” kertovat Çiçekit.

”ioLiving omavalvonta on erittäin helppokäyttöinen sekä kustannuksiltaan kohtuullinen ratkaisu. Voimme olla varmoja sen toimivuudesta. Se on tuonut meille selkeää huolettomuutta! Voimme lämpimästi suositella sitä kaikille laadukasta ammattikeittiöiden omavalvontaa etsiville yrityksille,” kertovat ravintoloitsijat Leyla ja Yasin Çiçek yhteen ääneen.

”ioLiving omavalvonta on erittäin helppokäyttöinen sekä kustannuksiltaan kohtuullinen ratkaisu. Voimme olla varmoja sen toimivuudesta. Se on tuonut meille selkeää huolettomuutta! Voimme lämpimästi suositella sitä kaikille laadukasta ammattikeittiöiden omavalvontaa etsiville yrityksille.”

Leyla ja Yasin Çiçek
Ravintoloitsijat, Da Mario

Digitaalinen omavalvonta

Täydellinen ratkaisu digitaaliseen omavalvontaan ammattikeittiöissä osana omaa HACCP-suunnitelmaa

Ruokahävikin vähentäminen

HävikkiValvoja on kokonaisvaltainen ratkaisu ruokahävikin reaaliaikaiseen seurantaan ammattikeittiöissä.