ioLiving Handy ladattavissa nyt myös App Storesta

Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin. Mittaustiedot voi nyt siirtää näppärästi myös iPhonea tai iPadia käyttämällä. Sovellus julkaistiin tällä viikolla ja se on ladattavissa App Storesta.

ioLiving Handy -sovelluksella näet mitkä mittaustiedon keräyslaitteet ovat lähettyvilläsi. Voit siirtää niihin tallentuneen tiedon vaivattomasti suoraan pilvipalveluun. Sovellus on myös helppo tapa lisätä uudet laitteet tilillesi.

Mikäli huomaat sovelluksen toiminnassa puutteita, niin kerrothan niistä meille sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Tämä tieto on meille kehityksen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme tekemään parannuksia näiden pohjalta mahdollisimman nopeasti.

Latausohjeet

Avaa App Store ja etsi ”ioLiving Handy”. Voit myös klikata tästä suoraan ja ladata sovelluksen puhelimellesi.

Android käyttäjät voivat ladata sovelluksen Google Play kaupasta etsimällä ”ioLiving Handy”.

ioLiving ratkaisuilla toteutat ja seuraat reaaliaikaisesti jatkuvaa olosuhdemittausta. Mitattua dataa seurataan, analysoidaan ja jaetaan nettiselaimen välityksellä. Puhelimen avulla voidaan siirtää pitkänkin aikavälin tallennetut tiedot tiedonkeräyslaitteesta pilvipalveluun. Jos käytössäsi on useita laitteita laajemmalla alueella, niin jatkuvaan tiedonsiirtoon käytetään Gateway-laitetta.

IoLivingin älykkäillä ratkaisuilla ylimääräiset työvaiheet poistuvat. Laatu ja ennustettavuus paranevat.