Viime maaliskuun jälkeen SmartKitchen-ratkaisussa on käsitelty jo yli miljardi erilaista mittaustulosta ja kaiken kaikkiaan niitä on kertynyt yli 4 miljardia. Tämä tarkoittaa parempaa ruokaturvallisuutta sekä tietoisuutta ruokahävikin laadusta ja määrästä.

Automaattiset mittalaitteemme ovat apuna ammattikeittiöiden omavalvonnassa ja ruokahävikin pienentämisessä. Olemme jo kuuden vuoden ajan työskennelleet yhdessä keittiöammattilaisten kanssa kehittääksemme aina vain parempia ratkaisuja helpottamaan keittiöhenkilökunnan kiireistä arkea. Juuri tämän vuoksi SmartKitchen-ratkaisun käyttö laajeneekin nopeasti.

4 miljardia

käsiteltyä mittaustulosta SmartKitchen-palvelussa.

Parhaat kiitokset edistyksellisille asiakkaillemme, jotka ovat korvanneet kynän ja paperin digitaalisella ratkaisulla ja tehostaneet siten toimintaansa. Jokainen mittaus on asiakkaillemme tärkeä.

  • 4 miljardia mittaustulosta, marraskuu 2021
  • 3 miljardia mittaustulosta, maaliskuu 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että kaikki mittaukset ja kirjaukset tehdään meidän suunnittelemilla ja valmistamilla laitteilla ja langattomalla teknologialla. Kerättyä tietoa käsitellään ja analysoidaan ioLivingin omassa pilvipalvelussa. Tietoturvallisesti, totta kai.

Jos et vielä ole asiakkaamme, niin nyt on hyvä aika kysyä juuri teille parhaiten sopivia ratkaisuja! Suomalaista IoT-osaamista jo vuodesta 2013.

Digitaalinen omavalvonta

Täydellinen ratkaisu digitaaliseen omavalvontaan ammattikeittiöissä osana omaa HACCP-suunnitelmaa

Ruokahävikin vähentäminen

HävikkiValvoja on kokonaisvaltainen ratkaisu ruokahävikin reaaliaikaiseen seurantaan ammattikeittiöissä.