Sen verran on kiirettä pitänyt, että tällainen merkkipaalu jäi huomaamatta. Kiitos kaikille asiakkaillemme, jotka luottavat palveluumme! Onhan se iloinen uutinen, että palvelussamme on jo yli 3 miljardia mittaustulosta.

Tämä tarkoittaa myös mm. lisääntynyttä ruokaturvallisuutta, terveellisempää sisäilmaa sekä rakentamisen laadun varmistusta. Palveluamme käytetään mm. ammattikeittiöiden omavalvonnassa ja ruokahävikin pienentämisessä, ja sillä seurataan rakentamisen olosuhteita.

Meille tuloksen merkitystä lisää se, että kaikki mittaukset on tehty ja siirretty pilveen ioLivingin suunnittelemilla ja valmistamilla laitteilla. Ja tietenkin tietoa käsitellään ja analysoidaan ioLiving omassa pilvipalvelussa.

Suomalaista IoT-osaamista jo vuodesta 2013. Jos et vielä ole asiakkaamme, niin nyt on hyvä aika liittyä tyytyväiseen joukkoon!

Asiakkaitamme

ovat mm. Ali Group, Burlodge, Rendisk, Scandic Hotels, Combico, Palvelukeskus Helsinki, Metos

Digitaalinen omavalvonta

Täydellinen ratkaisu digitaaliseen omavalvontaan ammattikeittiöissä osana omaa HACCP-suunnitelmaa

Ruokahävikin vähentäminen

HävikkiValvoja on kokonaisvaltainen ratkaisu ruokahävikin reaaliaikaiseen seurantaan ammattikeittiöissä.

Rakentaminen

Ratkaisujamme käytetään myös rakennustyömailla ja rakennusten olosuhteiden seurannassa